FAGENE PÅ EUH

På EUH kan du i løbet af et ophold vælge ni fag ud af næsten 40 forskellige, der alle har én ting til fælles: Du behøver ingen forudsætninger for deltagelse, bare du er åben og nysgerrig og har lyst til at prøve noget nyt. (Med undtagelse af musik, hvor du skal have kendskab til min. et instrument). Det kan også være, at du allerede har stiftet bekendtskab med flere af fagene og nu ønsker at dygtiggøre dig yderligere.  

NYE, SPÆNDENDE FAG

Det er helt bevidst, at vi hverken har dansk, engelsk eller matematik på skemaet her på Egå Ungdoms-Højskole. Vi ønsker nemlig at give dig en oplevelse ud over det sædvanlige og lade dig snuse til nye, spændende fag. Det er lige nu, du har chancen for at vælge nogle af de ting, du altid har drømt om. Og husk – du behøver ikke have stået med et kamera i hånden for at vælge foto, og du behøver ikke kende Kierkegaard for at vælge filosofi. Vælg med hjertet!

 

 

KREATIV, MUSIKALSK, INTELLEKTUEL, SPORTY?

På EUH elsker vi kreativitet! Vi tror på, at netop kreativ udfoldelse bidrager til den innovative tænkning, som samfundet skal bygge på og har behov for i fremtiden. Uanset om du er til musik, kreativ udfoldelse, sport eller højtravende tanker, har vi garanteret noget for dig. Gå på opdagelse i vores fag, og byg selv dit skema her.

UNDERVISERE

Du bliver mødt af topengagerede og professionelle faglærere, som hver især er superdygtige til deres fag. Du bliver mødt i øjenhøjde og oplever, at din faglærer støtter, inspirerer og udfordrer dig. Du er også altid velkommen til at skrive til underviseren i det pågældende fag, hvis du har spørgsmål.

SPROG

Da vi har en del engelsktalende internationale elever på skolen, vil fag og fællessamlinger blive oversat til engelsk. Enkelte af vores fag vil primært være på engelsk, så der er gode muligheder for at støve sit engelske af, hvis man ønsker dette. Er ikke engelsk ikke din stærke side tager vi selvfølgelig hensyn til dette.