FAGENE PÅ EUH

INGEN EKSAMENER, LEKTIER ELLER KARAKTERER!

Da vi er en højskole har vi ingen eksamener, lektier eller karakterer og du får derfor en tiltrængt pause fra at blive målt og vejet fagligt. Dét giver dig tid og rum til at lære en masse nyt i dit tempo og indenfor de emner du finder interessante.

VÆLG FRIT MELLEM 35 FORSKELLIGE FAG

På EUH kan du i løbet af et ophold vælge ni fag ud af ca. 35 forskellige, der alle har én ting til fælles: Du behøver ingen forudsætninger for deltagelse, bare du er åben og nysgerrig og har lyst til at prøve noget nyt. (Med undtagelse af rytmisk sammenspil i musik, hvor du skal have kendskab til min. et instrument). Det kan også være, at du allerede har stiftet bekendtskab med flere af fagene og nu ønsker at dygtiggøre dig yderligere. Du får masser af tid og rum til at nørde med lige præcis dét du interesserer dig for.  

NYE, SPÆNDENDE FAG

Det er helt bevidst, at vi hverken har dansk, engelsk eller matematik på skemaet her på Egå Ungdoms-Højskole. Vi ønsker nemlig at give dig en oplevelse ud over det sædvanlige og lade dig snuse til nye, spændende fag. Det er lige nu, du har chancen for at vælge nogle af de ting, du altid har drømt om. Og husk – du behøver ikke have stået med et kamera i hånden for at vælge foto, og du behøver ikke kende Kierkegaard for at vælge filosofi. Vælg med hjertet!

 

UNDSKYLD VI RODER! SIDEN ER NEDENFOR UNDER OPBYGNING.

 

FILM

Film Højskole for unge - YouTube og filmanalyse

I filmfagene skal vi først og fremmest se og analysere en masse film, men vi skal også selv på banen og lege med bl.a. at skabe korte film til YouTube. Læs mere her

 

KREATIV, MUSIKALSK, INTELLEKTUEL, SPORTY?

På EUH elsker vi kreativitet! Vi tror på, at netop kreativ udfoldelse bidrager til den innovative tænkning, som samfundet skal bygge på og har behov for i fremtiden. Uanset om du er til musik, kreativ udfoldelse, sport eller højtravende tanker, har vi garanteret noget for dig. Gå på opdagelse i vores fag, og byg selv dit skema her.

UNDERVISERE

Du bliver mødt af topengagerede og professionelle faglærere, som hver især er superdygtige til deres fag. Du bliver mødt i øjenhøjde og oplever, at din faglærer støtter, inspirerer og udfordrer dig. Du er også altid velkommen til at skrive til underviseren i det pågældende fag, hvis du har spørgsmål.

SPROG

Da vi har en del engelsktalende internationale elever på skolen, vil fag og fællessamlinger blive oversat til engelsk. Enkelte af vores fag vil primært være på engelsk, så der er gode muligheder for at støve sit engelske af, hvis man ønsker dette. Er ikke engelsk ikke din stærke side tager vi selvfølgelig hensyn til dette.

 
 
 
 
 
 
 

DRAMA & TEATER

Drama & Teater Højskole - Et højskoleophold for de 16-19 årige

Træd ud i rampelyset og slip din indre drama queen løs. I faget drama lærer du at bruge din krop, stemme og slippe følelserne løs. Læs mere om faget