LANGE OPHOLD - ET HØJSKOLEOPHOLD FOR UNGE

Er du mellem 16-19 år, er et højskoleophold på Egå Ungdoms-Højskole for dig. Her får du et ophold fyldt med grin, sang, sport og kreativitet sammen med andre unge på din egen alder.

Egå Ungdoms-Højskole udbyder lange ophold af 20-25 ugers varighed. Da der er forskel på forårs- og efterårssemestret, kan du sagtens gå her både om foråret og efteråret og stadig få masser ud af det, både fagligt og socialt. Så vil du være her i 45 uger i alt. Mange vælger faktisk at fortsætte her om foråret, hvis de begyndte på efterårskurset, fordi de fortsat kan udvikle sig, og deres drømmeuddannelse alligevel først har opstart i august eller september. Du kan også sagtens starte med forårssemestret og tage efterårssemestret med.
 

 
 
EFTERÅRSOPHOLD PÅ EUH

EFTERÅRSOPHOLD PÅ EUH

  • Varighed: 20 uger

  • Starter d. 2. august 2020

  • Slutter d. 19. december 2020

FORÅRSOPHOLD PÅ EUH

FORÅRSOPHOLD PÅ EUH

  • Varighed: 25 uger

  • Starter d. 5. januar 2020

  • Slutter d. 27. juni 2020

 
 

Vi har løbende optag indtil der er 12 uger tilbage af kurset og så længe der er pladser.

 

OBS: Du må IKKE være fyldt 19 år på dagen kurset starter. Du SKAL være fyldt 16 1/2 ved kursus start. Er du kun fyldt 16 kan du søge om dispensation, hvis vi får en uddannelsesplan fra din U.U. Vejleder.

Mange af vores elever tager to kurser efter hinanden for at være ved os et helt år (45 uger). Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til kontoret på 86220126.