SOMMERKURSUS 2018 - 12 juli til 1 august

Dit livs chance

Er du mellem 16 og 19 år og vil videre med en ungdomsuddannelse, så kom og få styrket både selvtillid og faglighed på Egå Ungdoms-Højskole. 

Vi lægger vægt på høj faglighed, kreativitet, socialt samvær og i det hele taget gode oplevelser. Vi tager dig seriøst og møder dig, der hvor du er, og vi tilrettelægger undervisningen efter dit behov. Du får mulighed for at blive styrket på din videre vej i uddannelse; uanset om du skal hjem og tage de sidste eksaminer fra folkeskolen, er på vej mod en teknisk skole, handelsskole, gymnasie, HF eller læreplads. Du vil opleve tre fantastiske uger sammen med andre unge mennesker, fællesskab, god mad, udflugter og udfordringer. 

På Egå Ungdoms-Højskole har du mulighed for at bo på enkeltværelse, og så ligger vi lige ved stranden, kun 20 minutter fra Aarhus centrum. 

Vi glæder os til at se dig!

 

Dansk og Matematik: Igennem hele læringsforløbet vil der blive undervist i dansk og matematik på en sjov og anderledes måde, hvor der er mulighed for at gå i dybden med emner og områder af fagene som man ikke normalt arbejder så meget med. Vi vil undervise for at øge din faglighed, men også dit gåpåmod med et mål om at skabe elever der er mere sikre på deres faglige og menneskelige egenskaber. 

Kreativitet: Højskolen kan tilbyde en lang række kreative fag, med dygtige undervisere der står klar til at lære dig det sidste nye inden for deres fag. Så kom og prøv kræfter med din kreativitet og bliv udfordret til at overskride grænser. Vi kan blandt andet tilbyde dig; udendørs aktiviteter med kreativitet. 

Sport: Højskolen har en stor hal og gode udendørs faciliteter, hvor der kan prøves kræfter med bl.a. fodbold, basket, volly og TRX, som er en spændende form for funktionel styrketræning som alle kan være med til. 

 

PRIS

Du betaler 4.500 kr som inkluderer ovenstående.

Tilmeld dig allerede nu, da der er et begrænset antal pladser.

Du er velkommen til at kontakte kontoret for yderligere information.

OBS: Du må IKKE være fyldt 19 år på dagen kurset starter. Du SKAL være fyldt 16 1/2 ved kursus start. Er du kun fyldt 16, kan du søge om dispensation, hvis vi får en uddannelsesplan fra din U.U. Vejleder.


 

 

 

IMG_2945 copy.jpg