E-SPORT

 
 

E-SPORT for unge mellem 16 og 19 år

Med de nyindkøbte, kraftige gamercomputere og lynhurtige 144 hz skærme, skal vi i E-sport undervisningen lære alt omkring Counter-Strike både som individuel spiller og som et hold, samt hvad det kræver at være en professionel E-sport atlet udenfor spillet. I vil blive undervist i praktiske ting indenfor spillet, såsom hvordan man forbedrer sit aim og læser spillets gang og også få de teoretiske redskaber der kræves, for at kunne identificere, analysere og rette op på både individuelle såvel som holdmæssige fejl. En ting er sikkert; der bliver knald på!

Som i alle vores fag kræver det ingen forudsætninger at deltage i e-sport undervisningen. Alle kan være med, om du har spillet hele dit liv eller aldrig har prøvet at game før. Vi deler os op i hold og spiller mod hinanden og nogen gange i mod andre hold udefra. Du får undervisning i 6 1/2 time om ugen og har derudover mulighed for at spille nogle hverdagsaftener og i weekenden. 

På Egå Ungdoms-Højskole kombinerer vi e-sportsundervisningen med andre højskolefag, så du vil opleve meget andet end blot at sidde foran skærmen. Du kan f.eks. vælge at kombinere din undervisning i esport med idræt, musik, film eller foto. Her på siden kan du finde alle de andre fag du kan vælge imellem. På et halvt år udbyder op mod 40 forskellige, så der skal nok være noget til din smag.

 

E-sport er:

·       Action

·       Motivation og personlig udvikling

·       Samarbejdslæring

·       Kommunikation og ledelse

·       Strategi