OMGIVELSER

Egå Ungdoms-Højskole er muligvis den bedst beliggende højskole i Danmark! Her er du både tæt på strand, storby og smuk natur. Vi ligger nord for Aarhus i naturskønne omgivelser, hvor vi ser ud over marker, Egå Gymnasium og Aarhusbugten. Aarhus Havn er et helt specielt syn, når vejret skifter, og lyset bestemmer konturerne. Det giver en fornemmelse af at være tæt på storbyen – hvilket du også er.

STRANDEN

Du kommer hurtigt og sikkert til stranden ved Egå via tunnelen under Grenåvej. Dermed er du aldrig langt fra en dukkert eller gåtur ved åbne vidder med udsigt til Mols Bjerge og Aarhus Havn.

RUNDVISNING

Du får dog klart det bedste indtryk, hvis du tager turen hertil og ser Egå Ungdoms-Højskole med egne øjne. Bestil en rundvisning her eller ring straks på 86 22 01 26.

AARHUS DOWN TOWN

Med under 10 kilometer ind til Aarhus centrum kan du sagtens tage cyklen og nyde turen mellem skov og hav. Derudover går der busser med et kvarters mellemrum få minutter fra skolen, så du er tæt på storbyens puls. Vi arrangerer ture til Aarhus for eksempel i forbindelse med festugen. Derudover er du naturligvis velkommen til at udforske byen på egen hånd – eller sammen med dine nye venner.

DIN NYE STUDIEBY?

Aarhus er kendt for at have et helt fantastisk studieliv, og som elev på EUH har du mulighed for at lære byen nærmere at kende allerede nu. Mens du går her, har du nemlig en unik chance for at besøge de forskellige uddannelsessteder og afsøge områder, hvor du måske kunne tænke dig at bo og studere efter dit ophold her på EUH – eller længere ude i fremtiden.
Du får hjælp af vores studievejleder til at finde frem til den helt rigtige uddannelse for dig. Hvad enten du drømmer om at blive social- og sundhedsassistent, ingeniør, skuespiller, lærer eller atomfysiker, har Aarhus uddannelsen til dig.

BESØG DIN KOMMENDE UDDANNELSE

Så hop på bussen eller cyklen direkte fra skolen, og se de nye muligheder med egne øjne. Heldigvis har Aarhus også masser af kollegier og ungdomsboliger for netop unge som dig. Tal med din vejleder om mulighederne.
Din fremtid starter lige her – på Egå Ungdoms-Højskole tæt på Aarhus.