BESTYRELSEN

Dennis Nørmark, bestyrelsesformand

Forfatter og antropolog med bopæl i København.
Startede sin egen højskolekarriere som lærer på Egå Ungdoms-Højskole under sin studietid og har siden gjort formidling, med inspiration fra netop højskolens metode, til sin primære levevej.
Dennis er forfatter til flere bøger, litteraturanmelder og professionel debattør og kommentator i radio og tv. Udover denne bestyrelse sidder Dennis blandt andet i bestyrelsen for Danmarks Radio

Peter Thisgaard, NÆSTFORMAND

Blev uddannet slagter i Salling Super i 1985. Derefter ansat forskellige steder i Dansk Supermarked – de sidste 17 år som slagtermester og souschef i Føtex, Egå. I januar 2008 købte han sin egen butik i Risskov – Risskov Slagteren. Peter har boet på Egå Ungdoms-Højskole med sin kone, som arbejdede på stedet, hvorved han fik stor interesse for højskolelivet og det tilhørende arbejde.

Rasmus Brejnrod, bestyrelsesmedlem

Var elev på skolen i foråret 2010 og har siden da været aktiv i skolens elevforening, som jeg også har været formand for siden 2012, så højskolelivet ligger stadigvæk frisk i erindringen. Efter at have boet en årrække i Århus er jeg nu bosat i Odense, hvor jeg læser medicin på SDU.

LISE HANSEN, bestyrelsesmedlem

Lise Hansen er cand.mag fra Århus Universitet. Hun har i starten af sit arbejdsliv været ansat 10 år på Århusegnens Husholdningsskole – nu Sansestormerne. En lang periode har hun været ansat på Odder Gymnasium som underviser i samfundsfag og som studievejleder. I to korte perioder har hun været seminarielærer dels på Århus Fællesseminarium dels på Odense Seminarium. Siden Egaa Gymnasiums start i 2005 og frem til nu har hun været vicerektor med ansvar for skolens pædagogiske udvikling. Hun har holdt mange foredrag om ungdomskultur og pædagogisk udvikling i gymnasiet og sammen med sin søn og hanskammerat har hun skrevet en lærebog til samfundsfagsundervisning.
Lise bor i Århus V og har to voksne børn og 5 børnebørn.

Kristian Pinstrup, bestyrelsesmedlem

Uddannet socialrådgiver og psykoterapeut. Har i mere end 10 år arbejdet med anbragte børn og unge. Aktuelt er jeg ansat i Aarhus kommunes misbrugsbehandling, hvor jeg arbejder med stabilisere og forbedre  livsvilkårene for nogle af byens mest udsatte voksne borgere.
Jeg bor i Malling syd for Aarhus sammen med min kone og vi har sammen to voksne børn.
Da jeg var 18 år tog jeg på Egå Ungdomshøjskole, her var jeg elev på forårsholdet 1977

Uffe Engsig, bestyrelsesmedlem

Uddannet folkeskolelærer og har en diplomuddannelse i vejledning. Højskolelærer på Egå Ungdoms-Højskole fra 1999-2007 samt viceforstander på Europahøjskolen indtil 2009. Sidder nu som sekretariatsleder for udvekslingsorganisationen ICYE, der beskæftiger sig med kulturel udveksling for unge i hele verden. Bor i Hjortshøj, tæt på Egå, med sin kone og tre børn.

martin ingemann hansen, bestyrelsesmedlem

Martin har siden 2018 været rektor på Egaa Gymnasium. Martin kommer fra en stilling som vicerektor på Fredericia Gymnasium, hvor han har været ansat siden 2013.

Han er uddannet i samfundsfag og dansk på Aarhus Universitet og har desuden en mastergrad i ledelse fra Syddansk Universitet.

Martin Ingemann Hansen har en betydelig indsigt i uddannelsesverdenen, idet han tidligere har været ansat på Horsens Gymnasium, Munkensdam Gymnasium og Fredericia Gymnasium. Hans indsigt er således opnået via opgaverne som underviser, kursusleder, uddannelsesleder og senest som vicerektor, hvor ansvarsområderne har været kommunikation, it og læring, talentarbejde, kvalitetssikring, organisationsudvikling og personaleledelse.