LONE VESTERGAARD

Underviser i design, KONSTRUKTION OG BÆREDYGTIGE TILTAG

Jeg er uddannet cand. mag. i dansk og oldgræsk fra Aarhus Universitet. Jeg har arbejdet med alle aspekter indenfor mode- og tekstilbranchen; fra design til industriel produktion i udlandet over PR til salg og markedsføring. Dels som projektkoordinator, salgscoach og kommunikationschef i det private, og dels som selvstændig designer med eget brand. Visuel identitet har særligt haft mit fokus og jeg har derfor lavet et hav af kampagner, fotosessions, modekataloger, nyhedsbreve mm. inden for æstetisk kommunikation.

INTERESSER OG FRITID

Jeg nyder at have god tid med min familie i vores lille økolandsby - og elsker gæster, friske blomster i fine vaser, lange snakke om livet, loppemarkeder, udstillinger, forlængede weekender i Budapest og Venedig - og fx alle den japanske forfatter Murakamis bøger. Impulsivitet. Relationer. Det nære. 

KENDETEGN

Jeg brænder for at se muligheder, møde den enkelte i øjenhøjde og det at turde folde sig ud. Sidst set med minimum ét stykke tøj med pailletter eller anden glimmer - og har altid bilen fuld af stofruller ...

BONUSINFO

Kronprinsesse Mary besøgte engang min stand på Bella Messen - og fik en tøjgave med hjem. Håber hun blev glad for kjolen :-)